Winkelen in New York

Tuurlijk heb ik een T-shirtje gekocht. En nog een T- shirtje. Ja en nog eentje.

New York kapitalistischer kan het haast niet.

De droomstad van elke vrouw. Zo mooi. Alle ontwerpers kun je er vinden.

Brede avenues, prachtig  ingerichte etalages.

Een van de t shirtjes heb ik gekocht in NY Harlem bij American Eagle en leuke kleine onderbroekjes bij Victoria Secret.

Victoria Secret, de specialist in ondergoed, niet het ouderwetse maar het lichtvoetig soort. Een mooie aanbieding zorgde voor een graaifestijn. Het oranje, medium maatje, toilettas met de groene safari letters VS lekker groot, op de zijkant kocht ik ook.

Waarna de tocht Lexington, helemaal uptown, eindigde in Harlem. Eerst natuurlijk soulfood eten. Bakken vol met giga spruiten, veel kool en kip en vis, lekkere sausjes, om je vingers bij af te likken. Obama kijkt uit op de weegschaal en kassa en de sansevieria’s overleven in de planten bakken bij Jacob restaurant.

Tussen de rasta faria winkels en de Malcolm x boekentafel en het kleine Harlem winkeltje / museum, waar nu geld voor is ingezameld, genoeg begreep ik om een volwaardig museum neer te zetten, kocht ik bij American Eagle een t shirt met een adelaar erop en kreeg natuurlijk later spijt ik er niet nog een voor mijzelf had gekocht, leuke betaalbare usa mode dus.

Als laatste wil ik toch nog even melden dat er ook een heel leuk winkeltje is met haarspeldjes. Helaas ben ik de naam vergeten. Maar zie foto “dit bedoel ik dus”.

weet bedacht ik stel dat er nu is geen voetbalplaatjes worden verzameld maar haar strikjes in de kleuren en patronen van een vlag. Gewoon een echt meisjes ding bedacht ik zo ik zo na een dagje shoppen in new York

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s